Sådan søger du

Fonden er åben for ansøgninger inden for specialerne nefrologi og urologi. På denne side kan du læse en uddybende beskrivelse af, hvad Forskningsfonden støtter og hvad en ansøgning skal indeholde.

Næste ansøgningsfrist er den 31. januar 2025.

Når ansøgningsfristen nærmer sig, kan man søge digitalt via dette link.
Vær opmærksom på, at du skal benytte den seneste version af en moderne webbrowser for eksempel Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

Spørgsmål vedrørende ansøgningens indhold og kriterier kan rettes til Nyreforeningens Forskningsfond ved at kontakte direktør for Nyreforeningen Michael Buksti på tlf. 40 90 29 48 eller mail mb@nyre.dk.

Spørgsmål vedrørende tekniske forhold kan rettes til support@grantcompass.dk.

Nyreforeningens Forskningsfond har til formål at yde støtte til forskning og udbredelse af kendskab til kroniske nyrelidelser og nyretransplantation samt de psykiske aspekter herved. Se Nyreforeningens forskningspolitik.

Ydelsen fra fonden er normalt betinget af, at modtageren giver en kortfattet redegørelse for sit projekt, egnet til offentliggørelse. Er beløbet ikke anvendt inden 3 år efter beløbets modtagelse, skal pengene returneres til Nyreforeningens Forskningsfond.

Når projektet er afsluttet forventer fonden en artikel (1-2 A4-sider) om projektet og dets resultater tilsendt.

Det godkendte og reviderede regnskab for Nyreforeningens Forskningsfond kan rekvireres i Nyreforeningens sekretariat ved henvendelse på mail@nyre.dk.